Ledig stilling: Maskinoperatør / Produksjonsmedarbeider hos LOBAS (Osterøy)

Ledig stilling

Maskinoperatør / Produksjonsmedarbeider

Lonevåg Beslagfabrikk AS holder til på Osterøy utenfor Bergen og har produksjonslokaler både i Lonevåg og Fotlandsvåg.

Etter oppstarten for over 76 år siden har bedriften utviklet seg til en moderne industribedrift med kontinuerlig utvikling av produkter og produksjonsmetoder. Vi leverer kvalitetsprodukter innen taksikring, byggevarer, garasjeporter og satser nå også på innfestesystem til solcellepaneler. Vi har i dag ca. 90 ansatte og estimerer ca. 272 millioner i omsetning for 2024.


Vi søker for fast ansettelse til våre fabrikker i Flatevad og i Fotlandsvåg:


MASKINOPERATØR / PRODUKSJONSMEDARBEIDER

 

En stilling som produksjonsmedarbeider kan innebære alt fra montering, pakking og samlebåndsproduksjon til styring av avanserte maskiner og automatiserte produksjonsanlegg. Dette fører naturlig nok til at kravene til de forskjellige arbeidsplassene varierer, og vi oppfordrer derfor alle interesserte til å søke uavhengig av bakgrunn. Vi vil vurdere kompetanse og erfaring opp mot de forskjellige arbeidsoppgavene vi har i bedriften.


Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra industriell produksjon eller annet praktisk arbeid
  • Norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

  • Ansvarsbevisst med positiv innstilling og gode samarbeidsevner
  • Velorganisert og nøyaktig i arbeidet med fokus på effektivitet og kvalitet
  • Praktisk sans, godt håndlag og interesse for læring
  • Trives med rutinepreget arbeid

På maskinavdelingen, ett av områdene i vår produksjon, er det store, kraftfulle maskiner, flittige og fascinerende roboter og generelt sett spennende og utfordrende dager. I denne avdelingen søker vi hovedsakelig etter deg som er interessert i maskiner og mekanikk og som er villig til å legge ned den innsatsen som trengs for å bli en dyktig fagperson. Vi stiller ikke krav til formell utdanning, men ser det som en fordel dersom du har relevant fagbrev og dersom du har erfaring med praktisk arbeid og er glad i å skru, reparere og få ting til å fungere slik det skal.

 

Til den rette kandidaten tilbyr vi grundig opplæring og gode muligheter for videre kompetansebygging i årene som kommer. Maskinparken er i stadig utvikling, og det er gjort store investeringer i nye maskiner i løpet av de siste årene. Maskinene vil gi oss muligheten til å ta i bruk nye produksjonsmetoder og våre operatører vil bli viktige brikker i å videreutvikle bedriftens produksjonsteknologi.

 

Vi tilbyr spennende dager med mange utfordringer og gode utviklingsmuligheter, engasjerte kollegaer og en bedrift som satser der vi ser muligheter.

Som produksjonsmedarbeider må man påregne skiftarbeid i varierende utstrekning avhengig av hvilken avdeling man jobber i og generelt aktivitetsnivå. Dagskift er kl. 07 – 15, fra mandag til fredag, og kveldsskift er kl. 15 – 23, fra mandag til torsdag.

 

For ytterligere opplysninger om stillingen kan du kontakte Produksjonssjef Andreas Kollvangsnes på tlf. 56 19 31 18.
Søknad og CV sendes per e-post til ak@lobas.no (eller bruk kontaktskjema under)

Søknadsfrist 14. januar 2024.

Søknadsfristen for våre stillinger er nå passert, og søknadsskjemaet er fjernet. Aktuelle kandidater har blitt eller blir kontaktet forløpende. Har du spørsmål vedr. stillingene? Ta gjerne kontakt.    VIKTIG:

    Etter at du trykker på "Send" så vil det ta noen sekunder før skjemaet blir sendt, det er viktig at du venter til du får en bekreftelse på at det er sendt før du lukker denne siden.