LOBAS® på Osterøy søker Systemutvikler!

Ledig stilling

Systemutvikler

Lonevåg Beslagfabrikk AS (kjent som LOBAS®) holder til på Osterøy utenfor Bergen og har produksjonslokaler både i Lonevåg og Fotlandsvåg.

Etter oppstarten for 75 år siden har bedriften utviklet seg til en moderne industribedrift med kontinuerlig utvikling av produkter og produksjonsmetoder. Vi leverer kvalitetsprodukter innen taksikring, byggevarer, garasjeporter og satser nå også på innfestesystem til solcellepaneler. Vi har i dag ca. 90 ansatte og estimerer ca. 300 millioner i omsetning for 2023.


Vi søker for fast ansettelse:


Systemutvikler

 

LOBAS® har satset tungt på automatisering og robotisering de siste årene. En stor del av dette handler om å utvikle systemer som binder sammen produksjonsutstyr og forretningssystem (ERP-system). De siste årene har vi utviklet mange slike systemer samtidig som den teknologiske utviklingen har fortsatt i rekordfart. Det er derfor et stort behov for vedlikehold og oppgradering av våre systemer for å sikre at disse fungerer i henhold til krav og spesifikasjoner.

Vi søker derfor etter deg som kan være med å styrke vår bedrift gjennom vedlikehold og videreutvikling av eksisterende systemløsninger og samtidig være med på å utvikle nye robuste systemer. Vi ønsker å satse på en ung, engasjert og strukturert person som gjerne kommer rett fra studier eller som har noen år med erfaring.


Ansvar og oppgaver

 • Vedlikehold, systematisering og feilsøking av ulike systemer
 • Videreutvikling og optimalisering av system- og integrasjonsløsninger
 • Bistå i utvikling av nye systemer

Ønskede kvalifikasjoner

 

 • Høyere utdanning innen relevant fagområde
 • Erfaring med teknologi som for eksempel JS, Python, C#, X++, DevOps, Azure, SQL, .NET etc.
 • Erfaring med Microsoft 365
 • Erfaring med PLS-programmering vil være positivt
 • Generell interesse for automasjon og programmering
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk

Vi ser etter en kandidat som er engasjert og som har et sterkt ønske om å levere gode løsninger for bedriften. Du må kunne forholde deg til oppgaver og tidsfrister. Du må kunne jobbe strukturert og selvstendig etter endt opplæring. Du må kontinuerlig kunne tilegne deg ny og relevant kompetanse.

Vi tilbyr spennende dager med mange utfordringer, interessante prosjekter, engasjerte kollegaer og en bedrift som satser der vi ser muligheter! I tillegg til konkurransedyktig lønn har vi firmaleilighet på Filefjell, velutstyrt treningsstudio og gode pensjonsordninger.


For ytterligere opplysninger om stillingene kan du kontakte IT-sjef Sindre Fotland,
tlf. 56 19 35 42

Søknad og CV sendes via kontaktskjema under eller per e-post til sf@lobas.no


Søknadsfrist 1. juni 2023.

Søknadsfristen for våre stillinger er nå passert, og søknadsskjemaet er fjernet. Aktuelle kandidater har blitt eller blir kontaktet forløpende. Har du spørsmål vedr. stillingene? Ta gjerne kontakt.  VIKTIG:

  Etter at du trykker på "Send" så vil det ta noen sekunder før skjemaet blir sendt, det er viktig at du venter til du får en bekreftelse på at det er sendt før du lukker denne siden.